Schumacheri endise tiimikaaslase lause sakslase tervise kohta ajas fännid taas ahastusse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Felipe Massa ja Michael Schumacher
Felipe Massa ja Michael Schumacher Foto: Reuters/ScanPix

2013. aasta lõpus mäesuusatades kukkunud ja pärast seda koomasse viidud vormelilegendi Michael Schumacheri tervislik seisund on avalikkuse jaoks jätkuvalt suur küsimärk. Sakslase endine tiimikaaslane Felipe Massa lausus, et on teadlik, mis olukorras Schumacher on, kuid ei tohi sellest kellelegi sõnagi iitsatada. 

«Tean, kuidas tal läheb. Mul on see info. Olen Schumacheriga alati väga lähedane olnud,» ütles brasiillane saates Expediente Futebol, ent liiga palju detailidesse siiski ei laskunud. 

«Minu arust on kõige tähtsam, et me kõik lihtsalt teaksime, et tema situatsioon ei ole kerge. See on keeruline, kuid peame austame tema pere soovi informatsiooni mitte avalikustada. Nii nagu minagi seda austan, mul pole õigust seda infot jagada,» jätkas Massa, kes lisas, et ta on vormelilegendil Šveitsis isegi külas käinud.

Küll ütles ta lause, mille ridade vahelt võib nii mõndagi välja lugeda. Nimelt avaldas Massa lootust, et Schumacheri seisund paraneks üheks hetkeks nii palju, et tal oleks võimalik oma poja Micki karjäärile kaasa elada. «Palvetan, et see ühel päeval ka juhtuks,» sõnas Massa. 

See lause on paljud vormelilegendi fännid taas ahastusse ajanud, kuna nad loevad sealt välja, et Schumacher on jätkuvalt koomas ega suuda näiteks televiisori vahendusel poja tegemistele kaasa elada. 

Massa ja Schumacher olid tiimikaaslased 2006. hooajal, mil sakslane lõpetas hooaja üldarvestuses teise ning brasiillane kolmandana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles