Postimehe spordipodcast'i «Kehakultuur» 18. osas kutsusid saatejuhid Jarmo Jagomägi ja Carl-Robert Puhm endale külla värskelt Eesti Olümpiakomitee (EOK) sportlaskomisjoni valitud kergejõustiklase Annika Sakkariase.  

Nii 400 m tõkkejooksus kui ka sama pikal tõketeta distantsil Eesti meistriks kroonitud Sakkarias rääkis nii enda sportlaskarjäärist kui ka alavalikust. 28-aastane veerandmailer selgitas, mis vägi teda pärast mitmeid aastaid endiselt staadioniringile tõmbab ning mis võlu füüsiliselt kurnavas jooksus ikkagi peitub. 

5. juunil sportlaskomisjonis tööd alustav kergejõustiklane kirjeldas ka, mida soovib järgmistel aastatel Eesti spordi hüvanguks teha ning kus näeb spordivaldkonna kitsaskohti. Saates arutati ka teemadel: kuidas on Eestis ülikoolisport korraldatud, kui raske on õpingute kõrvalt treenida, kas Eesti sportlased peaksid olema rohkem nähtavamad ning mis suunas liigub Eesti kergejõustik?

Lisaks peatuti ka Sakkariase põhitöökohal ehk õpetajaametil. Saatekülaline rääkis, miks ta tegi elus kannapöörde ning siirdus hoopis teistsugusesse keskkonda. Milliseid väljakutseid õpilaste ees seismine pakub ja kuidas sprinter end klassi ees kehtestab, kuula juba saatest!

Kommentaarid
Copy