Kuulujutud viivad Loebi järgmiseks aastaks Toyotasse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: MIGUEL RIOPA/AFP

Autoralli üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb soovib kuuldavasti taas võistelda Dakari rallil, kuid seekord juba Toyota roolis, mis võib tähendada omakorda põnevaid arenguid ka WRC sarjas.

Praegu poole kohaga Hyundai WRC rallimeeskonnas sõitev Loeb on kõrberallil osalenud neljal korral ning seda alati Peugeot’ga, tulles parimal juhul 2017. aastal teiseks. Viimati sõitis ta Dakari rallil 2019. aastal, saades kirja kolmanda koha.

Hispaania ajaleht Diario AS kirjutab, et Loeb sooviks end uuesti Dakaril proovile panna, kuid seekord juba teises tiimis. Väljaande väitel peab Loeb läbirääkimisi Overdrive’i meeskonnaga, kes võistleb Toyota Hilux autodega.

Loeb asendaks hispaanlast Fernando Alonsot, kes on sahinate kohaselt taasliitumas vormel 1 sarjaga. Alonso debüteeris Dakaril tänavu, saades kirja 13. koha.

46-aastase Loebi leping Hyundaiga lõppeb selle aastaga. Kui ta peakski Toyota Dakari ralli meeskonnaga liituma, võiks ta spekulatsioonide kohaselt sõita kaasa ka mõned etapid WRC sarjas, vahendab Rallit.fi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles