Liverpooli kapten: vaikuses võidu tähistamine tundub üsna veider

Karl-Joosep Küngas
Copy
Liverpooli mängijad Jordan Henderson ja Mohamed Salah.
Liverpooli mängijad Jordan Henderson ja Mohamed Salah. Foto: STRINGER/AFP

Inglismaa kõrgliigat on tänavu täielikult valitsenud Liverpool ja suure tõenäosusega võidetakse ka tiitel. Karika tähistamine võib sel aastal olla üsna imelik.

Liverpool jõudis enne koroonaviirusest põhjustatud mänguseisakut tiitlile üsna lähedale. Neil on vaja üheksa mänguga koguda ainult kuus punkti. Arvestades, et eelnevast 29 mängust võideti koguni 27 ja kaotati ainult üks, siis on võit ainult vormistamise küsimus.

Nõnda võibki Liverpooli kapten Jordan Henderson vaikselt mõelda, kuidas tundub karika pea kohale tõstmine. «Väga kummaline saab see kõik olema. Ilma fännideta lihtsalt sisuliselt vaikuses tähistamine tundub üsna veider,» sõnas Henderson BBCle. 

Tegemist oleks Liverpooli jaoks esimese kõrgliiga võiduga 30 aasta jooksul ja tänapäevases Premier liigas polegi neil õnnestunud triumfeerida. Henderson siiski ei soovi sündmustest ette rutata ja tõmbab tuure veidi tagasi. «See pole läbi enne kui kõik mängud on peetud. Peame edasi pingutama ja panema kokku parima võimaliku hooaja,» arvas Henderson. «Küll fännid saavad karikat näha, kui elu taas normaliseerunud on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles