Kobe Bryanti elust ilmub peagi raamat

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kobe Bryant tähistas nõnda neljandat meistritiitlit.
Kobe Bryant tähistas nõnda neljandat meistritiitlit. Foto: EMMANUEL DUNAND/AFP

Ameerika spordikolumnist Mike Sielski andis teada, et tema sulest ilmub järgmisel aastal raamat varalahkunud Kobe Bryantist. Selles keskendub ta legendaarse korvpalluri nooruspõlvele, pereelule ja teekonnale maailma üheks parimaks korvpalluriks.

Sielski teatas, et raamat kannab nime «Mäleta ta nime: Kobe Bryanti tõus» (Remember His Name: Rise of Kobe Bryant ingl. k -toim.). Teos peaks raamatupoodidesse jõudma 2021. aasta sügisel.

Spordikolumnistina tuntust kogunud Sielskit tunnustati 2015. aastal Ameerika parimaks spordikolumnistiks ja nimetatud ka USA parimaks spordilugude kirjutajaks. Tema sulest on ilmunud varasemalt veel kaks spordiraamatut.

Kobe Bryant hukkus Californias toimunud helikopteriõnnetuses, kus elu kaotasid veel tema 13-aastane tütar Gianna, Orange Coasti ülikooli korvpallimeeskonna peatreener John Altobelli, tema naine Keri ning nende tütar Alyssa. Pardal viibisid ka Gianna korvpallitreener Christina Mauser, Sarah Chester ja tema tütar Payton ning piloot Ara Zobayan. 

Bryant mängis kogu oma 20 aastat kestnud karjääri NBA klubis Los Angeles Lakers, mille ridades ta ka viis meistritiitlit võitis. Kõigi aegade punkti edetabelis paikneb Bryant 33 643 punktiga neljandal kohal. Tänavu nimetati Bryant ka postuumselt korvpalli Kuulsuste Halli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles