Inglismaa kõrgliiga peatreener tunnistas, et nakatus koroonaviirusesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Brendan Rodgers (vasakul) ja Leicesteri ründestaar Jamie Vardy.
Brendan Rodgers (vasakul) ja Leicesteri ründestaar Jamie Vardy. Foto: Darren Staples/Sportimage/PA Images

Inglismaa jalgpalli Premier League'i tippu kuuluva Leicester City peatreener rääkis avameelselt, et nakatus juba märtsis koroonaviirusesse ja on tänaseks täie tervise juures.

47-aastane Rogers selgitas ka oma haiguskulgu ning võrdles seda ränkraske teekonnaga Kilimanjaro mäetippu. «Suutsin vaevu kõndida ja see oli võrreldav matkaga Kilimanjaro mäestikus rääkis jalgpallitreener Inglismaa meediale. Rogers ronis Kilimanjaro tippu 2011. aastal heategevusürituse raames ja seda ainult nädal pärast Inglismaa esiliiga play-offi võitu, mis tagas Leicesterile koha kõrgliigas.

«Meil pidi 14. märtsil olema kohtumine Watfordiga, kuid vaevu nädal pärast seda algas kõige hullem periood selle haigusega võideldes,» avas Rogers tagamaid. «Ma ei tundnud kolm nädalat ei lõhnu ega ka maitseid. Tundsin täielikku jõuetust ja mõne aja pärast haigestus ka mu abikaasa.»

Tervenedes proovis Rogers ka kohe tavapärasesse elurütmi naasta ja kavatses väikese sörkjooksu teha. Juba esimese 10 meetriga tundis ta raskusi ja jättis ürituse pooleli. Samuti oli tal väga veider süüa nädalaid toitu, mille maitset ega ka lõhna ta kordagi ei tundnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles