Andy Murray tuleb taas tenniseväljakutele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: STR / AFP

Briti tennisetäht Andy Murray mängib heategevuslikult tenniseturniiril, kus kogutakse raha Briti riiklikule tervishoiusüsteemile. Seda korraldab Andy vend Jamie Murray. 

«Schroders Battle of the Brits» nime kandev turniir toimub suletud uste taga Roehamtoni tennisekeskuses 23.-28. juunini. 

Lisaks Murrayle peaksid seal osalema veel mitmed Suurbritannia parimad tennisistid. Nende hulgas näiteks ka Kyle Edmund ja Dan Evans. Sündmust kantakse üle Amazon Primes. 

Turniiriga loodetakse koguda vähemalt 110 000 eurot, mis suunatakse kõik Briti riiklikule tervishoiusüsteemile. «Viimased kuud on kõigile väga keerulised olnud ja selle üritusega püüame midagi eesrindel olevatele meditsiinitöötajatele,» selgitas Jamie Murray. «Oleme väga palju vaeva näinud, et rahvale tuua esinduslikku ja kaasahaaravat tenniseturniiri. Sellega täname kõiki, kes on võidelnud koroonaviiruse vastu.»

«Tegelikult olen äärmiselt põnevil, sest esmakordselt saavad kokku kõik Briti parimad mees tennisistid, et anda oma panus heategevuseks. Keegi sinna lihtsalt niisama mängima ei tule,» lisas Murray.

Andy Murray pole ise tänavu veel platsile jooksnudki, sest tegi uuesti liiga oma opereeritud puusale. Nüüdseks on mees täielikult paranenud ja pidi tegelikult juba märtsis Miamis platsile jooksma, kuid koroonaviiruse tõttu muutus see võimatuks. «See on Andyle hea võimalus enda seisundit kontrollida ja hea hooga hooajale vastu minna,» rääkis vend Jamie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles