Saksa koondise ründetuus sõlmib peagi Liverpooliga lepingu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Timo Werner.
Timo Werner. Foto: opokupix via www.imago-images.de/imago images/opokupix/SCANPIX

Itaalia meedia andmetel sõlmib Leipzigi ründetäht lepingu Liverpooli jalgpallimeeskonnaga. Aastapalgaks saab mehel olema 10 miljonit eurot.

Werner on juba pikemalt olnud suhtluses Liverpooliga ja nüüd on olukord jõudnud nõnda kaugele, et paari päeva jooksul sõlmitakse juba leping. Esialgu käib jutt ainult jalgpalluri ja Liverpooli vahel, ülemineku toimumiseks peavad kokkuleppele jõudma ka klubid. 

24-aastane Werner lisaks Liverpooli ründeliini järgmise tugeva lüli, kus hetkel kannavad peamist raskust Mohamed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino. See tekitab palju küsimusi, kes tollest kolmikust peab sakslasele ruumi tegema. 

Saksa koondise esiründaja on tänavu Bundesligas olnud äärmiselt heas hoos. 28 kohtumisega on mängija löönud koguni 24 väravat ja jaganud veel ka seitse väravasöötu. Tema praeguseks hinnaks arvatakse olevat umbes 60 miljonit eurot. 

Mängija ise on peamiseks ülemineku põhjuseks soovi end tõestada maailma tugevaimas jalgpalliliigas, milleks tema peab just Inglise kõrgliigat. Samuti on tal head suhted Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles