Manchester City tähtmängijalt varastati mitmeid väärisesemeid ja raha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester City ründaja Riyad Mahrez (paremal) tähistab väravat koos keskvälja maestro Kevin De Bruyne'iga.
Manchester City ründaja Riyad Mahrez (paremal) tähistab väravat koos keskvälja maestro Kevin De Bruyne'iga. Foto: Nick Potts/PA

Manchester City ründaja Riyad Mahrezi kodus sattus röövlite rünnaku alla ja hinnanguline kahju küündib enam kui poole miljoni euroni. 

Pätid näppasid Mahrezi Manchesteris asuvast kodust mitmeid väärisesemeid ja ka sularaha. Kõige hinnalisemaks esemeks, mis röövi käigus kätte saadi oli Richard Mille käekell, mille väärtus küündib üle 250 000 euroni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌??

A post shared by RM26 (@riyadmahrez26.7) on

Lisaks veel Rolexi käekellad Daytona ja Day Date, mille koguväärtus ületab 80 000 euro. Mahrezi teatel võtsid kurjategijad tema kodust ka 55 000 eurot sularaha ja 166 000 euro eest väärtuslikke T-särke. 

Inglismaa meedia teatel oli tegemist planeeritud tegevusega, sest pätid teadsid, millal jalgpallur kodust lahkub ja sinna ka naaseb. Tema eemaloleku ajal sooritatigi pahategu.

Mahrez pole viimasel ajal ainus Inglismaal elav jalgpallur, kelle vara rüüstatud. Kaks nädalat tagasi toimus Tottenham Hotspuri tähtmängija Dele Alli kodus relvastatud rööv, kus jalgpallurit rünnati noaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles