ESPN: Messi võinuks Barcelonast tasuta minema jalutada

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: LLUIS GENE/AFP

Ameerika spordiportaal ESPN kirjutab mitmetele allikatele tuginedes, et Lionel Messi oleks võinud soovi korral tasuta Barcelonast lahkuda. 

32-aastase Messi leping Barcelonaga kehtib järgmise hooaja lõpuni ning teadaolevalt pole seda pikendatud. Kuna lepingu lõppemiseni on jäänud vähe aega, võinuks Messi teavitada Barcelonat enda lahkumissoovist. See jätnuks Kataloonia hiiu igasuguse üleminekusummata. 

Kuna Messi aga sellist teadet ei teinud ning vastav klausel aegus ära, on Barcelonal võimalik argentiinlasega uut lepingut sõlmida kuni talveni. Kui selleks ajaks kokkuleppele ei jõuta, tekib talvises üleminekuaknas võimalus ka kõikidel teistel kosilastel lepingupakkumine lauale panna.

ESPN püüdis saada ka kommentaari Messi abilistelt, kuid argentiinlase esindajad keeldusid selgituste jagamisest.

Kuigi Messi on varasemalt rääkinud, et tahab karjääri lõpetada Barcelonas, tegi ta tänavu aasta veebruaris ka väikse meelemuutuse. Nimelt väljendas ründaja soovi pallida veel ka enda lapsepõlveklubis Rosario Newell's Old Boysis. Ma armastan Barcelonat, oma elupaika ning naudin praegu seda, mida teen. Aga ma igatsen ka Rosario meeskonna. See on mu kodu ja ma olen Barcelonas olnud juba kauem kui kodus,» rääkis argentiinlane.

Messi liitus Barcelonaga 2005. aastal ja on teinud kokku kaheksa lepingupikendust. Tema viimasesse lepingusse kirjutati ka 700-miljoniline väljaostuklausel.

Messi on teinud Kataloonia jalgpallihiiu eest kaasa 718 kohtumises ja löönud 627 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles