Manchester United jahib linnarivaali staarmängijat

Postimees Sport
Copy
Raheem Sterling FA karikaga poseerimas.
Raheem Sterling FA karikaga poseerimas. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

20-kordne Inglismaa jalgpalli meister Manchester United on soovimas enda ridadesse värvata linnarivaal Manchester City ääreründajat Raheem Sterlingut, kirjutab The Independent.

Independent toob välja, et Sterlingu värbamisel peaksid kokku langema mitmed aspektid. Ülemineku suurimaks eelduseks oleks tingimus, et Manchester City kaheaastane Meistrite liiga keeld jääks kehtima. See paneks Euroopa tugevaima klubisarjast eemale jäävad mängijad teiste klubide poole vaatama ja United oleks väidetavalt valmis kasutama võimalust.

Siiski on Sterling vaid üks võimalikke variante ja Inglise ajaleht peab pikas Unitedi üleminekupoliitikat analüüsivas artiklis tõenäoliseks ka teisi kandidaate. Väidetavalt on Punaste Kuradite ostunimekirja tipus Dortmundi Borussia ääreründaja Jadon Sancho ja Aston Villa ründav poolkaitsja Jack Graelish. Väidetavalt on United juba enam-vähem veendunud, et Sancho suudetakse Borussiast endale meelitada.

Kui Unitediga peaks liituma aga Sterling, saaks temast esimene jalgpallur, kes mänginud nii Manchester Citys, Liverpoolis kui ka Manchester Unitedis.

Sterlingu praegune koduklubi Manchester City visati kaheks aastaks Meistrite liigast finantsreeglite rikkumise tõttu välja ning klubile määrati pea 30 miljoni eurone rahatrahv. City on otsuse rahvusvahelises spordiarbitraažis vaidlustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles