Selgus Itaalia jalgpalliliiga ajakava, eestlaste lahing toimub jaanilaupäeval

Postimees Sport
Copy
Ragnar Klavan on jõudnud maailma parimatesse jalgpalliliigadesse loogilist rada pidi. Eesti koondisesse kuulunud mängija Dzintar Klavani pojana jõudis ta pisikese poisina Viljandi jalgpalliväljakutele ning sammus sealt meistrite liiga võiduni välja.
Ragnar Klavan on jõudnud maailma parimatesse jalgpalliliigadesse loogilist rada pidi. Eesti koondisesse kuulunud mängija Dzintar Klavani pojana jõudis ta pisikese poisina Viljandi jalgpalliväljakutele ning sammus sealt meistrite liiga võiduni välja. Foto: Alessandro Tocco/Lapresse/ZUMAPRESS.com

Itaalia jalgpalli kõrgliiga avaldas täna koroonapausi järgse mängukalendri. Kohtumistega alustatakse 20. juunil ning sel päeval tuleb platsile ka Ragnar Klavani koduklubi Cagliari.

Sardiinia saarel baseeruv ja 12. tabelireal paiknev Cagliari sõidab kolmekuulise võistluspausi järel külla 8. kohal paiknevale Verona meeskonnale. Vaid kolm päeva hiljem võõrustatakse 19. kohal paiknevat SPALi, kus mängib ka eestlane Georgi Tunjov. 23. juuni kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.30.

Itaalia jalgpalliliiga peatati 9. märtsil ning tolleks hetkeks oli peetud 26 vooru. Tabelit juhib 63 punktiga Torino Juventus, kel on Rooma Lazio eest ühepunktiline edu. Meistrite liiga kohast hoiavad kinni ka Milano Inter (54p) ja Atalanta (48p).

Tänaseks on paika pandud järgmise üheksa vooru mängudekava. Viimase kolme vooru täpne toimumisaeg on veel lahtine. 

Täpsema mängukava leiad siit.

Itaalia on üks koroonaviirusest üks kõige enam räsitud riike. Viimastel andmetel on diagnoositud Covid-19 233 197 inimesel ning surunud on 33 475 inimest.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles