Saksamaa jalgpallistaari koroonapausiga paisunud lihased teenivad palju tähelepanu

Postimees Sport
Copy
Saksamaa jalgpallur Leon Goretzka.
Saksamaa jalgpallur Leon Goretzka. Foto: Jan Huebner/Eduard Martin via www.imago-images.de/imago images/Jan Huebner

Saksamaa koondise ja Müncheni Bayerni poolkaitsja Leon Goretzka on koroonapausilt naasnud varasemalt tugevamana ning jalgpalluri suurenenud lihased on teeninud kamaluga tähelepanu.

Goretzka oli vutihooaja alguses kimpus jalavigastusega, kuid on alates novembrist tõusnud üha paremasse vormi. Veidi enne koroonapausi kostis ta, et on elu parimas vormis.

Praegu tundub aga, et Goretzka on füüsiliselt veelgi paremas seisus. Nagu allolevalt parempoolselt pildilt näha, on 25-aastane sakslane andnud jõusaalis hantlitele ja kangidele valu ning tulemus räägib enda eest.

Näiteks kirjutas Inglismaa väljaanne Daily Mail, et Goretzka kehamuutus on olnud märkimisväärne ning pärast koroonapausi näeb keskväljamees välja nagu teine inimene. «HULKretzka,» viskas Bayern oma sotsiaalmeedias nalja, et nende pallur sarnaneb oma lihaste poolest Brasiilia vutimehele Hulkile.

Brasiilia jalgpallur Hulk 2015. aastal.
Brasiilia jalgpallur Hulk 2015. aastal. Foto: Anatoly Medved/Anatoly Medved/TASS

Bayern on pärast koroonapausi olnud väga heas hoos ning alistanud Saksamaa kõrgliigas ka nende lähima jälitaja Dortmundi Borussia. Viis vooru enne hooaja lõppu on nende edu Dortmundi ees seitse punkti.

Varem Bochumis ja Gelsenkircheni Schalkes pallinud Goretzka liitus Bayerniga tunamullu. Saksamaa koondises on ta 25 mänguga löönud 11 väravat, mis on poolkaitsja kohta väga hea näitaja. Mullu juunis sahistas ta EM-valikmatšis ka Eesti võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles