Venemaal võivad mänge külastada ainult kodumeeskonna fännid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Peterburi Zeniidi mängumehed.
Peterburi Zeniidi mängumehed. Foto: Yegor Aleyev/Yegor Aleyev/TASS

Venemaa jalgpalli kõrgliiga meeskonnad võtsid vastu ajutiselt kehtivad uued reeglid. Üks neist on külalismeeskonna fännide staadionile mitte lubamine.

Täna toimus Venemaa kõrgliiga meeskondade vahel videokonverents, kus arutati ja mõtestati läbi erinevad regulatsioonid, mida tuleb praegusel ajal eriti rangelt järgida. Tähtsam muidugi oli see, et kõik mängijad peavad hoiduma ebavajalikust kontaktist jalgpalliväliste inimestega. Lisaks erinevad testimised nii klubidele kui ka meediale. 

Mängupäeval võivad edaspidi tribüünidel viibida ainult kodumeeskonna poolehoidjad ja ka neil tuleb hankida selleks vajalik luba. Külalismeeskonna fänne staadionitele ei lasta. Staadioni kogumahutavusest võib täituda ainult kuni 10%.

Ajakirjanikud võivad staadionitel viibida, järgides kõiki reegleid, kuid mängujärgseid intervjuusid tehakse ainult videosilla kaudu.

Venemaa kõrgliiga peaks taasalgama 19. juunil ja lõppema 22. juulil. Pärast 22. vooru püsib liidrikohal Peterburi Zenit, kellel on koos 50 punkti. Neile järgnevad Moskva Lokomotiv ja Krasnodar võrdselt 41 punkti ja Rostov 38 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles