Kindel Durant andis teada, et ei naase see hooaeg platsile

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: Emilee Chinn/AFP

Hiljuti avaldas korvpalliliiga NBA klubi Brooklyn Netsi president Sean Marks lootust, et Kevin Durant võib juuli lõpus hooaja taasalustamisel teha klubi eest kauaoodatud debüüdi. Korvpallitäht kinnitas, et seda siiski ei juhtu.

«Minu hooaeg on läbi,» kinnitas staarmängija väljaandele The Undefeated. «Mul ei ole plaanis see hooaeg üldse mängida. Otsustasime juba eelmine suvi pärast mu vigastust, et ootan järgmise hooajani. Minu jaoks on praegu parem oodata. Ma ei usu, et ma olen selliseks intensiivsuseks praegu või isegi järgmisel kuul valmis. Praegu eemal olemine aitab mul olla järgmiseks hooajaks paremini valmis.»

Durant ei ole veel kinnitanud, kas kavatseb meeskonnaga koos viibida Orlandos, kus hooaeg lõpuni kavatsetakse mängida. «See on otsus, mille üle ma veel mõtlen. Mul on selle jaoks veel aega. Hetkel naudin ma praegust rutiini.»

Korvpallitäht kinnitas, et on vigastusest taastumas ja loodab järgmise hooaja alguseks valmis olla. «Teen iga päev trenni. Tunnen ennast taas normaalse mängijana. Olen praegu suverutiinis: lähen hommikuti jõusaali ja teen trenni. Tunnen ennast hästi.»

Samuti peab Nets hooaja jätkudes hakkama saama ilma teise staarmängija Kyrie Irvinguta, kes käis märtsi alguses õlaoperatsioonil.

Enne hooaja pausile panekut hoidis Nets idakonverentsis seitsmendat kohta 30 võidu ja 34 kaotusega.

NBA hooajaga plaanitakse algust teha 31. juulil ja mängudega peaks jätkama 22 meeskonda. Mängud peetakse Orlandos, Walt Disney teemapargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles