Kuuldused osutusid tõeks: Balotelli löödigi klubist minema

Postimees Sport
Copy
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: Jonathan Moscrop via www.imago-images.de/imago images/Sportimage

Mario Balotelli koduklubi Brescia on lõpetanud Itaalia ründajaga lepingu, kirjutavad mitmed Itaalia ja Inglismaa väljaanded.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas palliv Brescia otsustas kolmeaastase lepingu jalgpallimaailma «paha poisiga» enneaegselt lõpetada, kuna mängumees puudus klubi treeningutelt.

Ka on pikalt räägitud vastuoludest endise Manchester City ja Liverpooli ründaja ning Brescia klubi presidendi Massimo Cellino vahel. Näiteks teatas Cellino mais, et Balotelli värbamine oli viga.

Bresica tegi Balotellile esialgu ettepaneku poolte kokkuleppel laiali minna, kuid itaallane ei võtnud pakkumist vastu. Nüüd edastas klubi Balotelli advokaadile kirja, kus teatas, et leping mängijaga on lõpetatud ühepoolselt.

Itaallase võimalikust lahkumisest hakati rääkima juba möödunud kuul, kui Balotelli naasis Itaalia jalgpalliklubi treeningutele teistest mängijatest hiljem. 36 mängu Itaalia koondiseski kirja saanud ründaja treenis esialgu eraldi, kuna ei läbinud naasmiseks vajalikke füüsilisi teste. 

29-aastane itaallane ei käinud treeningutel aga järjepidevalt ning saatis klubile näiteks arstitõendi, väites, et tal on gastroenteriit.

Balotelli liitus enda kodulinna klubiga eelmise aasta augustis. Esimesel hooajal jäi endise Itaalia koondislase saldosse 19 mängu ning viis väravat.

Itaalia kõrgliiga taasalsutab 20. juunil. Brescia asub vutimurule 22. juunil, kui sõidetakse külla Fiorentina meeskonnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles