Fotod ⟩ Skandaalne Caster Semenya vihjab lapseootusele (1)

Postimees Sport
Copy
Caster Semenya Lõuna-Aafrika Vabariigist on naiste 800 meetri jooksu kahekordne olümpiavõitja ja kolmekordne maailmameister ning ta on hermafrodiit ehk mõlemasooline inimene.
Caster Semenya Lõuna-Aafrika Vabariigist on naiste 800 meetri jooksu kahekordne olümpiavõitja ja kolmekordne maailmameister ning ta on hermafrodiit ehk mõlemasooline inimene. Foto: SAEED KHAN/AFP/Scanpix

Lõuna-Aafrika Vabariigi jooksja Caster Semenya on rahvusvahelise meedia taas kihama pannud. Nii kergejõustiklane kui ka tema abikaasa postitasid sotsiaalmeediasse pildi, kus on näha kahte väikest paput. Mõistagi eeldavad kõik, et tegemist on viisiga anda teada lapseootusest.

29-aastane Semenya ja tema pikaaegne kallim Violet Raseboya on ametlikult abielus 2017. aasta jaanuarist. Nad ei kirjutanud oma postituste alla ühtegi sõna, kuid vihje näib olevat ilmselge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ledile Violet (@ledile_violet_s) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐?⭐ ? @koketsomogapilj

A post shared by Caster Semenya (@castersemenya800m) on

Paar päeva pärast fotosid papudest läksid Semenya vihjed juba konkreetsemaks. Näiteks avaldas ta pildi oma sponsori Nike'i lapserõivast, millel oli peal kiri «Olen saabunud». Eile postitas ta aga veelgi kõnekama foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐?⭐

A post shared by Caster Semenya (@castersemenya800m) on

Kuigi vihjed on ilmselged, pole Semenya ega Raseboya lapseootust ametlikult kinnitanud.

Semenya on 800 m jooksus kolmekordne maailmameister ja kahekordne olümpiavõitja. Tegemist on kergejõustikuajaloo ühe vastuolulisema sportlasega, sest kriitikud kahtlevad tänini, kas tegemist on ikka naise, mitte mehega.

Kibedate vaidluste tõttu Rahvusvahelise kergejõustikuliiduga jäi Semenya eemale mullusest Doha MMist. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles