Gregor Arbet lõpetab karjääri

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Gregor Arbet.
Gregor Arbet. Foto: Mihkel Maripuu

Aastaid Eesti korvpallikoondisesse kuulunud Gregor Arbet on otsustanud viimaks tipptasemel spordiga lõpparve teha. 

«Olen otsustanud, et lõpetan profikorvpalluri karjääri. Tänan südamest kôiki toetajaid, kes mind sellel tõusude ja mõõnadega teekonnal toetasid ja unistuste töö võimalikuks tegid!» kirjutas 36-aastane pallur ühismeediasse ning lisas järele hunniku teemaviiteid: #perekond #sõbrad #fännid #bckalevcramo #taltechbasketball #eestikorvpalliliit #drrõivassepp 

«Mul on siiralt hea meel, et Eesti korvpallis on andekaid ja värvikaid noori, kelle töökus ja sihikindlus hoiavad mu südameala au sees! Korvpall on mu kirg ja suur osa tuleviku visioonist,» jätkas Arbet, kes jääb siiski korvpalliga seotuks. Nimelt saab temast TalTechi korvpalliklubi spordidirektor ning paralleelselt jääb ta igapäevaselt abistama ka ülikooli esindus- ja farmmeeskonda treeneritöös. 

Lisaks osalev Arbet tänavu suvel alustavas FIBA Time Out 2.0 spordivaldkonna haridusprogrammis, mis on mõeldud korvpalluritele, kes soovivad edendada oma karjääri ka väljaspool korvpalliplatsi. Programm annab sportlasele praktilised ja akadeemilised teadmised ja kogemused manedžeritöö, spordijuhtimise ja ürituskorralduse valdkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles