Argentiina maadleja langes röövimise ohvriks, meest tabas kaks kuuli

Postimees Sport
Copy
Argentiina kriminalistid
Argentiina kriminalistid Foto: Natacha Pisarenko/AP

Argentiina vabamaadleja Bruno Cannetti sattus koduriigis relvastatud röövlite sihtmärgiks. Kuigi kurjategijad avasid ka tule, jäi maadleja ellu.

Cannetti sattus kurikaelte sihtmärgiks, kui ta sõitis oma mootorrattaga Lanuse linnas. Kohaliku meedia sõnul varitsesid Chevrolet's olnud röövlid vabamaadlejat ja nõudsid peatudes mootorratta võtmete üle andmist. Kui Cannetti soovile ei allunud, võttis üks meestest välja relva, mispeale pani Cannetti jooksu. Põgenemisel tabasid teda kaks kuuli: üks lask rindu ja teine kõhupiirkonda.

Õnnelikul kombel jäi maadleja ellu ja talle tehti Buenos Airese haiglas edukas operatsioon. Paar tundi pärast lõikust lubati mees juba kodusele ravile.

«Tal oli oma kaitseingel. Ta peab olema väga õnnelik, et mõlemad kuulid tabasid teda just nendesse piirkondadesse,» kommenteeris mehe vend Gudio Cannetti, kes võitleb vabavõitluse kuninglikus liigas UFCs.

Röövlid varastasid ära maadleja nutitelefoni. Politsei on alustanud juhtumi uurimist, kuid arreteerinud veel kedagi ei ole.

31-aastane Bruno Cannetti on oma nimekast vennast vähem tuntud, kuid siiski võistlussarja Combat America sulgkaalu meister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles