Tee veeredes head Toidupangale!

Postimees Sport
Copy
Jalgrattasõit.
Jalgrattasõit. Foto: Anne Põder

Postimees kutsub heategevuslikule rattasõidule. Võimalus on läbida 25, 50 või 100 km distants igasugusel jalgrattal. Heategevussõidu periood kestab 22.–28. juunini. Oma raja valib iga osaleja ise!

Eesti on vaikselt taastumas koroonakriisi aegsest olukorrast, ent sellegi poolest on veel palju peresid, kes jäänud ilma sissetulekust ja vajavad abi toidulaua katmisel. Seetõttu on Postimees võtnud eesmärgiks abistada puuduses elavaid perekondasid Eesti Toidupanga kaudu ja korraldab maikuus toimunud heategevusjooksu järjena rattasõidu. Toidupanga sõnul on toiduabi vajadus väga suur.

«Igasugused heategevussündmused on Toidupangale suureks abiks. Ühest küljest toetavad osalejad otseselt Toidupanka, tänu millele saame meie rohkem ja paremini abivajajaid aidata. Teisalt tuletab sündmusega kaasnev meediatähelepanu ka mitteosalejatele meelde Toidupanga olemasolu ja suunab ehk seeläbi nii mõnegi inimese otsima võimalusi abi saada või toetust avaldada. Ma usun, et abivajajatel on väga hea näha, et inimestel on tahet ja ideid teisi aidata. See näitab solidaarsust ja heasoovlikkust nende suhtes,» sõnas Toidupanga projekti- ja kommunikatsioonijuht Liina Peäske.

Heategevuslik rattasõit toimub virtuaalselt ja annab kõikidele osalejatele võimaluse olla aktiivsed, järgides samal ajal kõiki kehtivaid piiranguid ja terviseohutuse nõudeid. Heategijal on võimalik valida 5-, 10-, 25- või 50-eurose annetuse vahel. Registreeritud distants ei sõltu annetuse suurusest. Mõõtmine toimub  spordikella, nutitelefoni rakenduse või mõne muu isikliku mõõtevahendiga, millest saadetakse korraldajatele pilt e-postiga. Kõiki osalejaid ootab diplom ja 1-kuune Postimehe digipaketi tellimus. Lisaks loosib Mamma lõpetanute vahel välja 10 kinkekomplekti, mis sisaldavad Mamma mugavustoite, trennirätikut ja saunalina.

Täpsema info rattasõidu korralduse kohta leiab aadressil www.postimees.ee/heategevussoit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles