San Antonio Spursi tagamängija postitas sotsiaalmeediasse šokeeriva ülestunnistuse (1)

Postimees Sport
Copy
Lonnie Walker IV (palliga).
Lonnie Walker IV (palliga). Foto: Ben Margot/AP

NBA korvpalliliiga San Antonio Spursi tagamängija Lonnie Walker IV postitas sotsiaalmeediasse šokeeriva ülestunnistuse mineviku kohta ja kuidas see oli seotud tema soenguga.

Walker tunnistas avameelses postituses, et oli viiendas klassis vägistamise ohver.     

Pennsylvaniast pärit tagamees postitas kõigepealt sotsiaalmeediasse video, kus tema kuulus soeng maha aeti. Hiljem järgnes sellele postitus, kus korvpallur selgitas juuste mahalõikamise tagamaad.

«Tegelik tõde minu juuste kohta on see, et need olid minu jaoks kui varjamisseade. Viiendas klassis käimise suvel puutusin kokku rohkemate pereliikmetega, kelle nimesid ma ei hakka nimetama. Mind ahistati seksuaalselt, vägistati ja väärkoheldi,» tunnistas 21-aastane korvpallur.

Noormees tunnistas, et tundis juuste üle kontrolli, kuid on tänu koroonaviirusest tingitud pausile ennast paremini tundma õppinud. «Leidsin enda sisemise rahu. Andestan kõigile, kes mulle nii tegid. Miks? Sest see on lihtsalt lisapagas,» lisas ameeriklane postituses.

Walker IV on tänavu teinud kaasa 53 NBA kohtumises ja toonud mängu kohta keskmiselt 5,6 punkti, võtnud 2,2 lauda ja jaganud kaaslastele 0,9 resultatiivset söötu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles