Fury: ma löön kõvemini kui Joshua

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: Isaac Brekken/AP

Kahekordne profi raskekaalu maailmameister Tyson Fury valas õli tulle, kui ütles, et lööb kõvemini kui tema rivaal Anthony Joshua

Joshua promootor Eddie Hearn kinnitas see nädal meediale, et poksijad on jõudnud kokkuleppele kaheks matšiks.

Kuigi Furyl läks seitse matši kauem aega kui Joshual, et jõuda 21 karjääri nokaudini, usub just tema, et on neist kahest kõvema löögiga.

Ma hakkasin professionaalseks poksijaks juba 19-aastaselt, alles lapsena. Joshua tegi seda alles kahekümnendate keskel, kui ta oli juba mees. Kui ma oleks 25 või 26-aastaselt profiks hakanud, suutnuks ma kõik nokauti lüüa,» ütles Fury.

«Ma ei ole kunagi olnud poksija, kes seisab lihtsalt ühel kohal ja kõvasid obadusi jagab. Minu puhul on tegu libeda poksijaga. Nokauteerisin poksi ajaloo kõige kõvema löögiga mehe. Andy Ruiz ei ole kõva käega, aga lõi Joshua nokauti,» lisas Fury.

Ta kinnitas, et on nii enda kui mitme teise inimese arust rivaalist kõvema löögiga, kuid ainult sellest ei piisa. «Asi ei ole selles, kes kõvemini lööb, vaid poksioskustes. Ma olen 12-aastase karjääri jooksul endiselt võitmatu. Olen jõud, millega tuleb arvestada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles