Järelvaadatav ⟩ Nõlvak ja Tiisaar jätsid rannavõrkpalli GP-sarja etapivõidu Eestisse

Postimees Sport
Copy

Sel nädalavahetusel toimus Rakveres rannavõrkpalli GP avaetapp, mille võitsid selgelt Eesti esipaar Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.

Meeste konkurentsis jäid teistele alistamatuks Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Finaalis astusid neile vastu Läti paar Arnis Relinš/Ardis Bedritis, kuid eestlaste ülekaal oli selge. Kui avageim kuulus Eesti meeskonnale tulemusega 21:16, siis teises oldi vastastest juba 21:12 paremad.

Pronksimedalid kuulusid Rakveres Siim ja Märt Tammearule, kes alistasid kolmanda koha matšis 2:0 tulemusega Kaspar Pomerants/Rauno Tamme. «Suurepärane tulemus ja mäng mängult läksime paremaks,» sõnas Siim Tammearu Postimehele.

Naiste arvestuses võtsid oma samuti favoriitideks olnud Heleene Hollas ja Liisa Soomets. Finaalis alistati 2:0 paar Marie Pohlak/Mari Loorman. Poodiumi madalaimale astmele kerkisid Kristi Nõlvak ja Merilin Paalo.

Enne poolfinaale:

Rakvere Cupil osaleb 35 mees- ja 22 naispaari. Otse põhiturniirile pääses 10 mees- ja 11 naispaari, kes selgitati eelmise hooaja karikasarja tulemuste põhjal, samuti said asetuse Läti paarid. Ülejäänud peavad kohta põhiturniiril jahtima kvalifikatsioonist. Kvalifikatsioon ja alagrupimängud toimuvad laupäeval, play-off'id pühapäeval.

Teiste seas saab etapil mängimas näha Oliver Vennot (mängib koos vend Olari Vennoga), Kristo Kollot (paariliseks Karl Jaani), Märt ja Siim Tammearu, Rauno Tammet, Siim Põlluäärt, Markkus Keelt jt. Ka on end kirja pannud Eesti parimad rannavõrkpallurid Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar ning nüüd samuti rannavõrkpallile pühenduvad Timo Lõhmus ja Dmitri Korotkov. Naiste seas on peamisteks favoriitideks samuti rannavollele pühenduvad Heleene Hollas ja Liisa Soomets.

Vaata kõiki osalejaid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles