Vetteli endine tiimikaaslane: usun, et ta teeb vaheaasta

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: CHARLES COATES/AFP

Neljakordse vormel 1 sarja maailmameistri Sebastian Vetteli endine tiimikaaslane Mark Webber avaldas arvamust, et sakslane teeb vaheaasta.

Eelmisel kuul andis Ferrari vormelimeeskond teada, et nende koostöö Vetteliga saab pärast tänavust hooaega läbi. Sellega seoses on viimased kuus hooaega Ferrarit esindanud piloodi tuleviku osas kerkinud mitmeid küsimärke. Minek Mercedesesse tundub ebatõenäoline ja ülejäänud vabad kohad on nõrgemates tiimides.

Endise tiimikaaslase Webberi sõnul ootab vormel 1 tähte aastane puhkus. «Ma usun, et ta teeb vaheaasta. Loodetavasti suudab Vettel leida motivatsiooni, et võistelda uuesti vormel 1 sarja tipus,» sõnas austraallane F1 Nation taskuhäälingule.

Vettel liitus Ferrariga 2015. aastal ja lootis tiimile tuua esimese sõitjate MM-tiitli pärast Kimi Räikköneni võitu 2007. aastal. Ometi jäid sakslase parimateks tulemusteks 2017. ja 2018. aasta üldarvestuse teised kohad.

Eelmine hooaeg möödus neljakordse maailmameistri jaoks üle kivide ja kändude. Meeskondlikus arvestuses edestas teda noor tiimikaaslane Charles Leclerc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles