Foto Spordihiiglased näitasid sündides rekordid püstitanud beebisid esimest korda avalikkusele

Postimees Sport
Copy
Endine kettaheitja Robert Harting.
Endine kettaheitja Robert Harting. Foto: Michael Hundt / Matthias Koch / imago/Matthias Koch

Kettaheite olümpiavõitja, maailmameister ja Euroopa tšempion Robert Harting sai mullu kaksikute isaks. Hiljuti nägi avalikkus esimest korda sakslase ja tema abikaasa Julia lapsi.

Kui Robert on 201 cm pikkune spordihiiglane, kelle võistluskaal oli veidi alla 130 kg, siis ka tema armastatu hiilgab pikkusega: kettaheites neli aastat tagasi EMilt hõbeda võitnud Julia on tervelt 192 cm pikkune.

Seega on alust arvata, et ka nende lapsed kasvavad väga pikaks. Muide, mullu sündinud kaksikud püstitasid ühe Berliini haigla rekordid, kuna poiss kaalus tervelt 3820 grammi ja tüdruk 3015 grammi. Kunagi varem polnud selles haiglas sündinud nii raskeid lapsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One year with the squad ❤️

A post shared by Julia Harting (@jufi_discus) on

Nii 35-aastane Robert kui ka temast viis aastat noorem Julia lõpetasid sportlaskarjääri tunamullu. Kui mehe isiklikuks rekordiks jäi 70.66, siis naise parim tulemus oli 68.49.

Shaggyks kutsutud Robert Harting läheb ajalukku maailma ühe parema meeskettaheitjana. Meie Gerd Kanteriga tuliseid duelle pidanud sakslane on tiitlivõistlustelt saanud kaela kaheksa medalit, millest tervelt kuus on kuldsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles