Trans ei saa ree peale ja jätkatakse endiselt võiduta, Narva peatreener kritiseeris kohtunike tegevust

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paide Linnameeskond - JK Narva Trans.
Paide Linnameeskond - JK Narva Trans. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli meistriliiga seitsmenda vooru lõpetas kohtumine Paide linnastaadionil, kus kohalikule meeskonnale astus vastu Narva Trans. Väga võitlusliku kohtumise järel jäid kolm võidupunkti Paidesse.

Mäng algas kohe mitmete võimalustega ja 11. minutil viis külalismeeskonna juhtima Aleksandr Zakarljuka, kes realiseeris külmavereliselt 11 meetri trahvilöögi. Juhtseisu said narvalased nautida ainult veidi enam kui veerandtundi, sest 26. minutil viigistas Siim Luts samuti osava penaltiga mänguseisu.

Esimese poolaja lõpp ja ka teine poolaeg olid äärmiselt võitluslikud ning midagi lihtsat vastasele ei antud. Nõnda tuligi mängu peakohtunikul Siim Rinkenil jagada mängijatele kokku koguni 12 kollast kaarti. Transi meestele nendest kaheksa.

Viimane veerandtund muutus Transile eriti keeruliseks. Esmalt jäädi 73. minutil kaotusseisu, kuna Paide poolel oli täpne vahetusest sekkunud 19-aastane Kristofer Piht. Neli minutit pärast seda teenis teise kollase kaardi Transi leegionär Bi Sehi Elysee Irie ja nõnda jäid külalised eriti raskesse seisu.

Suurt murrangut Trans enam mängu tuua ei suutnud ja 2:1 tulemusega kohtumine ka lõppes. Pärast kohtumist väljendas Narva peatreener Cenk Özcan selget pahameelt kohtunike tegevuse üle. 

«Ma lubasin endale, et ei räägi midagi kohtunikest, kuid nõuan õiglust. Vaadake neile antud penaltit ja jagatud kollaste kaartide suhet. Kuidas saame sedasi üldse mängida?» sõnas Narva peatreener intervjuus ERRile. «Me teeme endast kõik, kuid sellised uskumatud eksimused otsustasid tänase mängu saatuse.»

Özcan sõnul tehakse neile iga nädal pidevalt liiga ja sedasi pole võimalik edukas olla. Seda võib ka tabeliseisust näha, sest pärast seitsmendat mänguvooru on Narva endiselt võiduta ja paikneb kahe punktiga tabeli põhjas. Paide seevastu teenis täna hooaja neljanda võidu ja on 12 punktiga neljandal kohal.

Tänases teises meistriliiga lahingus võttis Kalju seljavõidu Tallinna Kalevi üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles