PSG loobub mitmest tähtmängijast

Karl-Joosep Küngas
Copy
PSG oli üks neist võistkonandest, kes kindlustas koha veerandfinaalis juba koroonapandeemia eel.
PSG oli üks neist võistkonandest, kes kindlustas koha veerandfinaalis juba koroonapandeemia eel. Foto: Philippe LECOEUR via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Prantsusmaa jalgpallihiid Pariisi Saint-Germain on otsustanud jätta pikendamata lepinguid mitmete põhimeestega, kellel suvel klubist lahkuda tuleb.

Nimekiri, kes PSGst tuleb lahkuda on üsna pikk ja sealt leiab ka mitmeid tähtmängijaid. Suvel tuleb uut koduklubi otsima hakata nii Thiago Silval, Edinson Cavanil, Thomas Meunier'l, Tanguy Kouassil, Layvin Kurzawal, Adil Aouchichel ja ka Eric Maxim Choupo-Motingul.

Just Silva ja Cavani lahkumine on üllatav, kuna nad on Pariisi suurklubi ridades pallinud väga kaua. Silva on alates 2012. aastast olnud ka meeskonna kapteniks.

«See oli väga keeruline otsus. Just Silval ja Cavanil on olnud suur osa klubi ajaloost,» sõnas klubi spordidirektor Leonardo Le Journal du Dimanche. «Sellega anname rohkem võimalusi noorematele mängijatele ning polnud mõtet neid veel aasta jagu meeskonnas hoida.»

Prantsusmaal on hooaeg juba lõppenuks kuulutatud, kuid PSGl tuleb veel mängimist jätkata nii Meistrite liigas kui ka Prantsusmaa karikasarjas. Silva ja Cavani saavad meeskonda nendes võistlussarjades veel aidata, sest nende lepinguid pikendati suve lõpuni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles