Los Angeles Lakers sai hooaja jätkumise eel ebameeldiva sõnumi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Dwight Howard (vasakul) koos meeskonnakaaslase LeBron Jamesiga.
Dwight Howard (vasakul) koos meeskonnakaaslase LeBron Jamesiga. Foto: Brian Spurlock/USA Today Sports

Maailma tugevaima korvaplliliiga NBA läänekonverentsi liidermeeskonna Los Angeles Lakers võtmemängija Dwight Howard otsustas edasisest mängimisest loobuda.

NBA Hooaeg peaks jätkuma 31. juulil ja selleks on välja mõeldud eriti keeruline süsteem. Orlandos asuvad mängima 13 Lääne- ja 9 Idakonverentsi klubi. Esmalt peaks igaüks «põhiturniiri» lõpuni pidama kaheksa kohtumist, seejärel tuleks vajadusel veel eraldi mängud viimaste play-off-kohtade selgitamiseks. NBA meister selguks hiljemalt 12. oktoobril ning kogu elamine ja mängimine toimuks Walt Disney keskuses.

Liigajuht Adam Silver peab hetkel läbirääkimisi kõikide meeskondadega ja lubab mängijatega soovi korral ka hooaja jätkamisest loobuda. Seda juhul, kui arvatakse, et see kahjustab nende tervist või paneb nad kuidagi ohtu.

Sellest haarasid kinni mitmed mängumehed, kuid kõige olulisemaks peetakse just Howardi eemale jäämist. Ta on tänavu end taas pildile mänginud ning olnud Los Angeles Lakersi üheks võtmemängijaks. Tema keskmised näitajad sel hooajal on 7,5 punkti ja 7,4 lauapalli, kuid 34-aastane keskmängija paistab silma just efektiivsus poolest. Tema väljakult visete protsent on koguni 73,2. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles