Tavatul areenil pallinud Reali kahurid paukusid harva, ent efektiivselt

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Reali mängijad Eden Hazard ja Sergio Ramos rõõmustamas.
Reali mängijad Eden Hazard ja Sergio Ramos rõõmustamas. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ühena viimastest pääses Hispaanias koroonatammi tagant minema Madridi Reali jalgpalliklubi, kes läks pühapäeva õhtutundidel vastamisi Eibariga ja teenis 3:1 võidu. 

Kuigi de facto oli Real tolles mängus kodumeeskond, ei saanud suurest koduväljaku eelisest nende puhul rääkida. Esiteks toimus matš koroonaviiruse tõttu mõistagi suletud uste taga, kuid kuna klubi esindusareen, 81000-kohaline Santiago Bernabeu on hetkel remondis, toimus kohtumine Reali treeningväljakul, mis kannab nende kunagise ründelegendi Alfredo Di Stefano nime. 

See aga kuningliku klubi mehi ei seganud ning Eibari vastu tehti sotid selgeks juba avapoolajaga. 4. minutil viis Toni Kroos klubi juhtima ning 30. minutil virutas Sergio Ramos teise. 37. minutil sepistas oma tänavuse hooaja esimese tabamuse Marcelo kolmanda, olles niimoodi 19. erinev mängija, kes sel hooajal Reali eest skoori teinud. 

Teisel poolajal võtsid valgetes särkides peoperemehed natukene rahulikumalt ning Eibaril tekkisid omad võimalused. Üle ühe värava neil siiski lüüa ei õnnestunud - ainsana jõudis külaliste eest sihile Pedro Bigas. 

Kuigi Real virutas tolles mängus kolm väravat, jõudsid nad kohtumises löögile kõigest kuuel korral (viis raamidesse), mis on nende tänavuse hooaja mannetuim saavutus. 

Reali peatreeneri Zinedine Zidane'i jaoks oli tegemist 200 kohtumisega klubi eesotsas. Selle aja jooksul on ta meeskonnaga võitnud kümme trofeest, millest suurimad on mõistagi kolm Meistrite liiga võitjakarikat. Ühtlasi sai Zidane'ist alles kolmas peatreener Miguel Munozi ja Vincente del Bosque kõrval, kes Reali treeneripukis säärase verstapostini jõudnud.

Tänu võidule vahendas Real vahe igipõlise rivaali FC Barcelonaga taas kahe punkti peale. Kümme vooru enne hooaja lõppu on katalaanidel koos 61 silma ja Real on neil kohe kannul. Kolmas meeskond, Sevilla, jääb kahest kangest juba üheksa punkti kaugusele. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles