Postimehe taskuhäälingus «Kehakultuur» oli ajakirjanikel Ville Arikesel ja Jarmo Jagomäel külas endine tippkäsipallur Riho-Bruno Bramanis.

Viimased aastad meelisalast eemal olnud endine mängija alustas hiljuti koostööd HC Tallinna meeskonnaga. Millised on tiimi ambitsioonid? Kuidas pääseti mängima Soome liigasse? Milline on Bramanise roll klubi juures? 

Lisaks tuleb juttu endise tipptegija tugevast sidemest Jaapaniga. Kuidas sai temast tõusva päikese maal reisijuht? Kuidas Aasia riik tema südame võitis? Milliseid paiku ja lugusid Bramanis koos abikaasa Kertuga huvilistele tutvustab? 

Ta tunnistab, et koroonakriis jättis talle kui reiskorraldajale sügava jälje. Viiruse leviku tõttu jäid ära kõik tippajale ehk kevadesse planeeritud ekskursioonid. Lisaks pole teada, millal turistid jälle maad avastama pääsevad. 

Samuti selgub, kui tuntud on Jaapanis endiselt Kaido Höövelson ehk Baruto. Bramanis räägib ka sellest, mis toimus reisisaate «Kaks kanget» võtetel, ning kui lõbus oli koostöö Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga. 

Luubi alla võtame ka Eesti ühe edukaima käsipalluri karjääri. Miks Bramanis tugeva Rootsi liiga Jaapani vastu vahetas? Kui suure šoki ta esialgu üle elas? Millise õppetunni ta debüütaastast sai? Miks mängis ta Jaapanis planeeritud ühe hooaja asemel kaheksa? 

Vastuse saavad veel paljud teised põnevad küsimused ning päevavalgele tulevad mitmed põnevad ja ootamatud lood. 

Kommentaarid
Copy