Meistrite liiga otsustavad mängud toimuvad Lissabonis

Postimees Sport
Copy
Meistrite liiga
Meistrite liiga Foto: Gabor Krieg via www.imago-images.de/imago images/Picture Point LE

Telekanali Sky Sports teatel toimuvad koroonakriisi tõttu edasi lükatud Meistrite liiga play-offi mängud augusti keskel Lissabonis.

Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) plaani järgi peetakse Portugali pealinnas 12-päevaline eriturniir, kus peetakse ära kõik veerand- ja poolfinaalid ning finaalmatš. Heakskiidu kavale peab andma veel kolmapäeval kogunev UEFA täitevkomitee, kuid Sky teatel on see pigem formaalsus. 

Kuigi veerandfinaalidest alates on kohtumised paigas, pole endiselt teada, kus peetakse ära kaheksandikfinaalide korduskohtumised. Nimelt on veerandfinalistid veel välja selgitamata neljas paaris: Madridi Real - Manchester City (1:2), Lyon - Juventus (1:0), Napoli - Barcelona (1:1) ning Chelsea - Bayern (0:3).

Augusti keskpaigas Lissaboni viidud mängud peetakse ilmselt suletud uste taga, kuigi Portugali valitsuse loal võib ka publik osaliselt staadionitele jõuda.

Algselt pidi Meistrite liiga finaal toimuma Istanbulis. Väidetavalt plaanib UEFA türklastele anda korraldusõiguse tagasi kunagi tulevikus.

Meistrite liigale sarnase skeemi alusel soovib UEFA ära pidada ka Euroopa Liiga tähtsamad mängud. Suurimateks kanditaatideks on väidetavalt Saksamaa linnad Frankfurt ja Düsseldorf.

Meistrite liiga ajakava:

Veerandfinaalid: 12-15 august

Poolfinaalid: 18-19 august

Finaal: 23 august

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles