Itaalia meedia: Sardiinia WRC etapp peetakse oktoobris

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja 2019. aasta Sardiinia MM-rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja 2019. aasta Sardiinia MM-rallil. Foto: Sander Ilvest

Itaalia meedias kirjutatakse kindlal toonil, et Sardiinia WRC etapp toimub oktoobris ja selle kohta peaks ametlik otsus tulema hiljemalt järgmine nädal.

Seda kinnitas esmaspäeva hommikusel pressikonverentsil Sardiinia turisminõunik Gianni Chessa, kirjutab Corriere dello Sport. Ralli täpne kuupäev peaks selguma järgmisel nädalal peetaval FIA Maailmanõukogu istungil. 

WRC kalender on praegu lahtine ja hetkeseisuga on kindlad vaid Türgi ja Saksamaa võidusõidu toimumisajad. Jaapani MM-etapp on hetkel plaanis, kuid selle toimumine ei ole sugugi kindel. 

Samas on WRC promootor otsinud aktiivselt uusi võistluseid ja hetkel on võimalikud kandidaadid Lõuna-Eestis peetav Rally Dirtfish, Lätis toimuv Liepaja ralli ja Ypres-i võidukihutamine. 

Hetkel on MM-sarjas peetud Monte Carlo, Rootsi ja Mehhiko etapid. Üldarvestuses hoiab 62 punktiga esikohta Sebastien Ogier (Toyota), valitsev maailmameister Ott Tänak on 38 punktiga viies. Meeskondlikus arvestuses hoiab esikohta Toyota 110 punktiga, teisel kohal asetseval Hyundail on 89 punkti. Kolmandal kohal oleval M-Sportil on kirjas 65 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles