Korduvalt Michael Schumacherit külastanud hea sõber: palvetan tema tervenemise nimel

Henry Lääne
Copy
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: GIAMPIERO SPOSITO/REUTERS

Michael Schumacheri valitsemisajal Ferrari F1-tiimi pealikuna töötanud Jean Todt ütles, et pole vormelilegendi ära unustanud.

74-aastane prantslane töötab praegu Rahvusvahelise autoliidu FIA juhina ning rääkis intervjuus Itaalia väljaandele Corriere della Sera, et palvetab Schumacheri tervenemise nimel. Sakslane kukkus 2013. aasta lõpus suusatades nii õnnetult, et sai raskeid pea- ja ajuvigastusi ning tema täpne tervislik seisund on pärast kukkumist olnud saladuseloori all.

Todt ja Schumacher said Ferraris olles headeks sõpradeks ning prantslane on oma endist hoolealust käinud pärast õnnetust korduvalt külastamas.

Muide, 5. juulil algaval F1-hooajal on kuuekordsel tšempionil Lewis Hamiltonil võimalus enda nimele võtta üks märkimisväärne rekord. Kui seitsmekordne meister Schumacher võitis karjääri jooksul 91 etappi, siis inglasel on praegu koos 84 triumfi. «Rekordid ongi tehtud selleks, et neid murda,» kostis Todt.

Tasub märkida, et Schumacheri nimi pole võidusõidumaailmast kuhugi kadunud. Michaeli 21-aastane poeg Mick kihutab F2-sarjas ning kuulub Ferrari noorteakadeemiasse. Todt loodab, et Mick jõuab varsti F1-sarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles