Sinjavski: rääkisime enne mängu, et võiks tulla suur skoor

Ville Arike
, reporter
Copy
FC Flora mängijad väravat tähistamas.
FC Flora mängijad väravat tähistamas. Foto: Brit Maria Tael / Eesti Jalgpalli Liit

FC Flora purustas Eesti jalgpalliliiga keskses mängus FCI Levadia 4:0 ja kui kõik sajaprotsendiliselt täkkesse läinuks, võinuks skoor olla kaks korda suuremgi. Seejuures floralased rääkisidki enne mängu rohketest väravatest!

«Enne mängu rääkisime [Vladislav] Kreidaga, et [mängudes Levadiaga] pole suurt skoori ammu olnud. Kunagi lõppes mäng 6:1. Rääkisime, et täna võiks suur skoor tulla, aga ei oodanud seda. Realiseerisime oma võimalused ja kaitse pidas hästi - kaitsjad olid väga tublid ning püsisime oma karistusalas kompaktselt,» kiitis teise värava löönud, kolmandale ehk Levadia omaväravale eeltöö teinud ning lõpetuseks ka «õige» väravasöödu kirja saanud Vlasi Sinjavski.

«Vastaste äärekaitsjad mängivad kõrgel, Levadia pallikaotuse järel tekkis palju ruumi,» lisas ta.

Flora peatreener Jürgen Henn lausus, et kindlasti on hea tunne põhimõttelist vastast võita, kuid ta rõhutab alati, et pilvedesse ei tohi tõusta ega lasta end liiga lihtsatest mängudest eksitada.

«Eelmisel aastal öeldi, et oleme kontrarünnakute meeskond ja täna õnnestusid need hästi. Sel aastal pole piisavalt mänge veel olnud, aga usun, et suudame ka palli vallata ja kohaneda erinevate vastastega.

Avavärav andis meile võimaluse mängida kiiremini ja sirgjoonelisemalt. Levadia pidi aga mängu avama ja muutus võib-olla närvilisemaks. Ka eduseisus on vaja osata mängida, täna saime hakkama.

Üllatas, et suutsime nii palju ohtlikke olukordi tekitada. Olime kaitsest rünnakule üleminekutel kiired, lisaks suutsime täna ka täpsed olla. Suur hulk kontrarünnakuid õnnestus,» rääkis Henn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles