Martin Reim: mängu alguse värav andis kõik trumbid Florale

Ville Arike
, reporter
Copy
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Brit Maria Tael / Eesti Jalgpalli Liit

FCI Levadia jalgpallimeeskond pidi koduliiga 8. voorus tunnistama suure konkurendi FC Flora 4:0 üleolekut ja lasi turniiritabelis vahel käriseda 6 punktile. «Ma ei ütleks, et seda on liiga palju. Detsembrini on veel palju aega, kõike võib juhtuda,» ütles Levadia kapten Dmitri Kruglov.

«Esimesed minutid olid otsustavad. Pidanuksime olema sajaprotsendiliselt mänguks keskendunud, aga me ei olnud,» nentis Kruglov. Flora lõi esimese värava kolmandal minutil ja juhtis veerand tunniga juba 2:0.

«Flora mängu me kõik teame, neil on head kontrarünnakud. Oma sõnades olime selleks valmis, aga tegudesse seda ei õnnestunud viia. Meie rünnakud olid nii harvad ja ebateravad, et peame rohkem keskenduma enda mängule nii kaitses kui ka rünnakul. Kui jäädki alguses taha, tuleb hambad ristis edasi pingutada,» lisas kapten.

Suuremaid järeldusi, ehk kas Flora oli väga hea või Levadia väga kehv, ei soovinud Kruglov tegema hakata: «Flora mängis hästi ja meie mitte nii nagu Levadia peab mängima.»

Ka Levadia peatreener Martin Reim märkis, et skoor läks inetuks, kuid nii kiirelt tagaajaja rolli jäämine näitas väikest läbipõlemist. «Otsustas mängu alguse värav. Sa annad kohe kõik trumbid Florale, kellele meeldib mängida kontrate peale ja kes selle taktika algusest peale valis. Eduseis on ainult vesi nende veskile, seda rohkem pead hakkama avama ja riskima.

Nad on pikalt koos olnud, see on üks nende tugevusi. Meil jääb vahel üksteisemõistmisest puudu,» rääkis Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles