Manchester United päästis Tottenhami vastu hilise viigi

Christopher Krutto
Copy
Portugaallane Bruno Fernandes (fookuses).
Portugaallane Bruno Fernandes (fookuses). Foto: Shaun Botterill/AFP

Reede õhtul peetud Inglismaa jalgpalli kõrgliiga mängus pidasid Tottenham ja Manchester United maha tõelise trilleri, mis lõppes seisuga 1:1.

Manchester United alustas mängu domineerivamalt ja mängu esimene suurepärane võimalus oli Unitedi noorel ründetuusal Marcus Rashfordil, kes sai healt positsioonilt löögile, kuid Tottenhami väravavaht Hugo Lloris oli ülesannete kõrgusel ja tegi ilusa tõrje.

27. minutil pääses talvel klubiga liitunud hollandlane Steven Bergwijn Unitedi kaitsjate eest jooksu ja saatis tugeva löögi teele, mis läbi Manchesteri meeskonna väravavahi David De Gea käte lõpetas väravas. Mõned minutid hiljem oli Heung-Min Sonil võimalik Tottenhami teine värav lüüa, kuid siis suutis De Gea palli briljantse tõrjega üle värava saata.

67. minutil tekkis Unitedil suurepärane võimalus viigistada. Anthony Martial tekitas endale vastaste kastis ruumi ja saatis tugeva ürituse Tottenhami värava suunas. Pall väravasse ei jõudnud, sest Lloris tegi filigraanse tõrje. 

Umbes 10 minutit hiljem mängis vahetusest sekkunud Paul Pogba osavalt mööda Eric Dierist, kes oli seetõttu sunnitud United poolkaitsja karistusalas maha võtma. Selle järgnenud penalti skooris Bruno Fernandes.

Mängu lõpus vilistati Manchesteri klubi kasuks veel üks penalti, kuid see tühistati tänu VARile ja mäng lõppes viigilise seisuga.

Eile peeti Inglismaa kõrgliigas üks mäng veel, kus Norwich City pidi kodus tunnistama Southamptoni 3:0 paremust.

Unitedil on liigatabelis hetkel kirjas 46 punkti, millega hoitakse hetkel viiendat kohta. Tottenham on 42 punktiga kaheksas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles