Djokovic jõudis omaenda näidisturniiril taaskord finaali

Karl-Joosep Küngas
Copy
Novak Djokovic Aadria turniiri alagrupiturniiril.
Novak Djokovic Aadria turniiri alagrupiturniiril. Foto: Marko Dimic/PIXSELL/PA Images

Maailma esireket Novak Djokovic ei soovi enam rohkem puhata ja on otsustanud korraldada näidisturniire, kus osalevad mitmed tippmängijad ja võimalus ka publikul areenidele tulla.

Eelmisel nädalal Serbia pealinnast Belgradist alguse saanud näidisturniiridesari Aadria Tuur on jõudnud nüüd Horvaatia kuurortlinna Zadari. Eile toimus sealses Visnjiki tennisekeskuses alagrupiturniid ja täna peetakse finaalkohtumine.

Favoriit on mõistagi üks korraldaja maailma esireket Novak Djokovic, kes alistas A-alagrupis kahes setis nii kaasmaalase Padja Krstini (4:3, 4:1) kui ka kodupubliku lemmiku Borna Corici (4:1, 4:3). Just viimast lahingut oli kohapeal vaatamas mitu tuhat tennisesõpra. 

«Loodetavasti suutsime rahvale hea etenduse pakkuda,» sõnas Djokovic pärast lahingut Coriciga. «Paar otsustavat punkti langes minu kasuks ja see sai ka saatuslikuks. Tänud kõikidele fännidele, kes Visnjiki tennisehalli tulid ja loodan teid näha ka homme.»

Finaalis kohtub Djokovic eeldatavasti venelase Andrei Rubleviga, kes B-alagrupis alistas eile nii 2014. aasta US Openi võitja Marin Cilici kui ka serblase Danilo Petrovici. Siiski on võimalus võidule ka maailma seitsmendal reketil Alexander Zverevil, kes vajab Rublevi vastu kindlat 2:0 võitu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles