Kyrgios: Aadria turniiri korraldamine oli lollus

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Susan Mullane / Susan Mullane-USA TODAY Sports/Sipa USA

Tennisemaailma «pahapoiss» Nick Kyrgios (ATP 40.) mõistis hukka maailma esireketi Novak Djokovici turniiri, kus osalenud mängijatest kahel on tuvastatud koroonaviirus.

Eile andis sotsiaalmeedia vahendusel bulgaarlane Grigor Dimitrov (ATP 19.) teada, et on nakatunud koroonaviirusesse, täna tuli samasuguse teatega välja horvaat Borna Coric (ATP 33.). Turniiri finaal jäeti nakatumiste tõttu pidamata, kuid mängijad olid omavahel tihedas kontaktis. Näiteks Aadria tuuri Zadari osavõistlusel mängisid tennisemängijad korvpalli ja kätlesid pärast mängude lõppe.

Nüüd kommenteeris nakatumisi sotsiaalmeedias Kyrgios, kes mõistis turniiri korraldamise hukka. «Dimitrov nakatus koroonaviirusesse. Kas (Dominic) Thiem, Novak (Djokovic) ja (Alexander) Zverev saavad ka testitud? Turniiri korraldamine oli täielik lollus ja nii juhtub, kui protokolle ei järgi. Tegu ei ole naljaga.»

Austraallane on ka varem koroonaviiruse teemal sõna võtnud. Näiteks mõistis Kyrgios teravalt hukka US Openi korraldajate otsuse turniir algsel kuupäeval läbi viia.

Aadria tuuri korraldajad ütlesid pressiteates, et on järginud kõiki nõudeid. «Oleme terve aja järginud epidemioloogilisi nõudeid. Mitte ühelgi Grigoriga kokkupuutes inimesel ei olnud ühtegi sümptomit. Suhtleme tihedalt terviseametnikega, et kõik Dimitroviga kokku puutunud inimesed saaksid täna testi anda.»

Turniiri kolmas osavõistlus Montenegros tühistati juba varasemalt koroonaviiruse hirmu tõttu ja ilmselt jäetakse nüüd ära ka juuli alguses toimuma pidanud Banja Luka osavõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles