Doominoefekt: Djokovici treener nakatus koroonaviirusesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Novak Djokovic koos Grigor Dimitroviga.
Novak Djokovic koos Grigor Dimitroviga. Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Tennise maailma esinumbri Novak Djokovici füüsilise ettevalmistuse treener Marco Paniki jõudis kodumaale Serbiasse, kus tegi kiiresti koroonaviiruse tuvastamiseks testi. Serbia meedia teatel osutus tema proov positiivseks.

Paniki haigestus Djokovici enda korraldatud näidisturniiril Horvaatia kuurortlinnas Zadaris. Tegemist on juba neljanda juhtumiga, mis tolle turniiri osalejate seast avastatud.  

Esimesena andis oma haigestumisest teada Grigor Dimitrov ja tema treener Christian Groh. Juba laupäeval ennast halvasti tundnud bulgaarlane sõitis kohe koju Monacosse ja sai seal kurva teate, et tal on koroonaviirus. 

«Andsin Monacos positiivse COVID-19 testi,» kirjutas bulgaarlane sotsiaalmeediasse. «Tahan olla kindel, et kõik kes minuga kokku puutusid, laseks ennast testida ja võtaksid tarvitusele vajalikud ettevaatusabinõud.»

«Ma vabandan kahju eest, mida võisin põhjustada. Olen tagasi kodus ja tervenen. Aitäh toe eest ja püsige terved,» kirjutas tennisemängija lõpetuseks.

Täna tuli samasuguse uudisega välja horvaat Borna Coric. 

See, kas ka maailma esireket Djokovic samuti on haigestunud, jääb hetkel selgusetuks. Serblane otsustas Horvaatias testimisest loobuda, kuna tal puudusid sümptomid. Tagasi kodumaale jõudes kavatseb serblane siiski oma ihuarsti ja epidemioloogiga nõu pidada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles