Cristiano Ronaldo lükkas endise staari troonilt ja sai enda nimele järjekordse rekordi

Henry Lääne
, reporter
Copy
Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on veevalaja ning horoskoobi järgi sobib selles tähtkujus sündinutele võimalikult suurt hulka inimesi hõlmavad tegevused. Jalgpalli on individuaalsest spordialast kaugel-kaugel, seega paneb horoskoop täppi!
Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on veevalaja ning horoskoobi järgi sobib selles tähtkujus sündinutele võimalikult suurt hulka inimesi hõlmavad tegevused. Jalgpalli on individuaalsest spordialast kaugel-kaugel, seega paneb horoskoop täppi! Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters

Jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo lõi eile Itaalia kõrgliigas Torino Juventuse 2:0 võidumängus Bologna vastu ühe värava, millega tõusis kõige resultatiivsemaks portugallaseks Serie A-s.

35-aastane ründaja oli 23. minutil täpne penaltipunktilt ning on nüüd Itaalia kõrgliigas löönud 43 väravat. Varasemalt hoidis portugallaste tippmarki Serie A-s enda käes pikalt maailma üheks paremaks ründavaks poolkaitsjaks hinnatud Rui Costa, kes esindas nii Fiorentinat kui ka AC Milani.

Tänavu on Ronaldo Itaalia meistrisarjas löönud 22 tabamust, mida on ühe võrra rohkem kui eelmisel hooajal. 2018. aastal Juventusega liitunud täht on portugallastest ka Inglismaa ja Hispaania kõrgliigade parim väravakütt, olles löönud vastavalt 84 ja 311 tabamust.

Serie A-s on Ronaldo, kes pole Juventuse peatreeneri Maurizio Sarri sõnul füüsiliselt just oma parimas vormis, platsil käinud 54 korda. Rui Costal läks 42 tabamuseni jõudmiseks aega suisa 339 kohtumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles