Maailma esireket Novak Djokovic nakatus koroonaviirusega

Henry Lääne
, reporter
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: Wang Jingqiang via www.imago-images.de/imago images/Xinhua

Tipptennisist Novak Djokovic (ATP 1.) nakatus koroonaviirusega. Serblase korraldatud Aadria näidisturniiril on lisaks temale nüüd mängijatest viirusega nakatunud bulgaarlane Grigor Dimitrov, horvaat Borna Coric ja teine serblane Viktor Troicki.

33-aastane Djokovic, keda peetakse tenniseajaloo üheks paremaks meesmängijaks, on turniiri korraldamise eest teeninud kõvasti kriitikat, sest viirusega on nakatunud umbes kümme inimest, kelle hulgas on nii mängijaid, nende lähedasi kui ka treenereid.

Briti tennisist Dan Evans ütles hiljuti, et Djokovic peaks koroonakriisi ajal korraldatud turniiri eest kuidagi vastutuse võtma. Samas on ka neid mängijaid, kes kaitsevad serblast ja ütlevad, et ta pole midagi valesti teinud.

Serbia ja Horvaatia on viimastel nädalatel koroonaviiruse piiranguid leevendanud ja seetõttu ei pidanud sportlased Aadria turniiri esimesel kahel osavõistlusel, mis toimusid vastavalt Belgradis ja Zadaris, jälgima vahemaa pidamise nõudeid. Mängijad olid turniiri ajal tihedas kontaktis ja surusid pärast mänge ka üksteisel kätt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles