Järgmise verstapostini jõudnud Messi tõstis Barcelona taas liidriks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lionel Messi tegi eile omale varajase sünnipäevakingi. Nimelt sai argentiinlane täna 33-aastaseks.
Lionel Messi tegi eile omale varajase sünnipäevakingi. Nimelt sai argentiinlane täna 33-aastaseks. Foto: AFP/SCANPIX

Kui Inglismaal ja Saksamaal on vutiasjad tänavu juba selgeks räägitud, siis Hispaanias kestab Madridi Reali ja Barcelona kahekõne ilmselt viimaste voorudeni. 31. voorus haarasid juhtohjad endale taas katalaanid, kes alistasid Bilbao Athleticu 1:0. 

Kohtumise ainus tabamus sündis horvaadi Ivan Rakitici jalast, kelle jaoks see oli 50 tabamus La Ligas. Väravale tegi eeltöö Barcelona ründetalisman Lionel Messi, kes sai nõndaviisi ühtlasi kirja oma karjääri 250 väravasöödu.

Lionel Messi vs. Bilbao Athletic.
Lionel Messi vs. Bilbao Athletic. Foto: Sofascore.com

Barcelonal on nüüd 31 vooruga kirjas 68 punkti, mida on kolme võrra enam kui igirivaal Realil. Madridi klubil on seevastu aga mäng vähem peetud ning juba täna õhtul võivad nad taas blaugrana'dega samale pulgale tõusta. Selleks on neil vaja üle olla liigatabeli eel-eelviimases Mallorcast. 

Võrdsete punktide korral on eelis aga Realil, sest La Ligas arvestatakse viigilahutajana esmalt omavahelisi duelle, mis on tänavu Madridi suurklubi kasuks. Detsembris Nou Campil toimunud matš lõppes 0:0 viigiga, märtsis Santiago Bernabeul peetud duellist väljusid 2:0 võitjatena aga Madridi mehed. 

Teistes Hispaania jalgpalli kõrgliiga eilsetes mängudes tegid Valladolid ja Getafe omavahel 1:1 viigi. Madridi Atletico oli 1:0 üle Levantest. Too matš oli nende peatreeneri Diego Simeone jaoks 194 liigavõit meeskonna eesotsas (319 kohtumisest), millega argentiinlane tõusis senise rekordimehe Luis Aragonese (194 võitu 407 liigamängust) kõrvale. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles