Thiem vabandas Djokovici turniiril osalemise eest

Toimetas Christopher Krutto
Copy
Dominic Thiem (vasakul) koos Novak Djokoviciga Aadria turniiril.
Dominic Thiem (vasakul) koos Novak Djokoviciga Aadria turniiril. Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL/PA Images

Dominic Thiem (ATP 3.) vabandas avalikult, et võttis osa tennise maailma esireketi Novak Djokovici poolt korraldatud Aadria turniirist.

Kolmel korral suure slämmi turniiri finaali jõudnud austerlane oli üks tennisistidest, kes võttis osa maailma esireketi poolt korraldatud turniirist. Erinevalt Djokovicist, Grigor Dimitrovist (ATP 19.), Viktor Troickist (ATP 184.) ja Borna Coricist (ATP 33.) õnnestus temal koroonaviirust vältida. 

Thiem ütles, et oli kolleegide positiivsetest koroonaproovidest kuuldes šokeeritud. «Me mängisime mitmeid nädalaid ilma publikuta ja olime fännide kohalolu üle õnnelikud,» kirjutas austerlane sotsiaalmeediasse. 

«Usaldasime Serbia valitsuse koroonareegleid, kuid olime liiga optimistlikud. Meie vabameelne käitumine oli viga, käitusime liiga eufooriliselt. Mul on väga kahju,» lisas Thiem.

Austerlane kinnitas, et teda on 10 päeva jooksul viis korda testitud ja tulemused on alati olnud negatiivsed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominic Thiem (@domithiem) on

Tema mänedžer Herwig Straka usub, et Djokovic peaks olema ainus, kes turniiri eest vabandab. «Tagantjärele vaadates oli see kõik lollus, isegi kui see oli lubatud. Ainuke kes peaks selle eest vabandama, on Djokovic. Tema organiseeris kogu ürituse, teised olid lihtsalt seal. Nad ei tapnud kedagi,» rääkis Straka Der Standardile. 

Serbia ja Horvaatia on viimastel nädalatel koroonaviiruse piiranguid leevendanud ja seetõttu ei pidanud sportlased Aadria turniiri esimesel kahel osavõistlusel, mis toimusid vastavalt Belgradis ja Zadaris, jälgima vahemaa pidamise nõudeid. Mängijad olid turniiri ajal tihedas kontaktis ja surusid pärast mänge ka üksteisel kätt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles