Tipphetked ⟩ Cagliari võttis väravaterohkes kohtumises veenva võidu

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliigas võõrustas Ragnar Klavani koduklubi Cagliari lähikonkurenti Torinot. Kaasahaaravas lahingus võttis Cagliari 4:2 võidu.

Cagliari jaoks sai matš ideaalse alguse, sest juba 17. minutiks juhiti kohtumist 2:0. Väravate eest hoolitsesid keskväljamees Nahitan Nandez ja ründetuus Giovanni Simeone.

Avapoolaja lõpus oleks võinud Cagliari eduseisu veelgi kasvatada, sest kohtunik andis esialgu nende kasuks 11 meetri karistuslöögi. Pärast VARi vaatamist leidis, et Nicolas N'Koulou ei mänginud siiski karistusalas käega ja mäng jätkus väravalöögiga.

Teine poolaeg algas Cagliari domineerimisega ja see tõi ka kiiresti tulemuse. Radja Nainngolan viis 46. minutil kodumeeskonna juba 3:0 juhtima.

Torino suutis mängu siiski veel elevust tuua, sest 66. minutiks oli kaotusseis vähenenud ühele väravale. Peagi suutis Joao Pedro Caglari fännidele rõõmusõnumeid tuua, sest kohtuniku poolt määratud penalti realiseeris ta väga kindlalt.

Cagliari teenis turniiritabelisse selle tulemusega hooaja 10 võidu ja tõusis 38 punktiga 10. kohale. Torinole oli tänane kaotus juba tänavu 15. ja langeti 14. positsioonile. Liigatabelit juhib 69 punktiga Torino Juventus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Mäng tervikuna järelvaadatav:

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles