Borussia värbas PSG põhimehe tasuta

Postimees Sport
Copy
Thomas Meunier.
Thomas Meunier. Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters

Saksmaa jalgpalliklubi Dortmundi Borussia andis teada, et on löönud käed Belgia koondise ja Paris Saint-Germani (PSG) äärekaitsja Thomas Meunier'ga.

28-aastane Meunier siirdub PSGst Saksamaa klubisse ilma üleminekutasuta, asudes pallima ühes meeskonnas koos koondisekaaslaste Axel Witseli ja Thorgan Hazardiga.

Meunier' leping PSGga kestab 30. juunini. Kuna belglane keeldus lühiajalisest lepingupikendusest, jääb ta kõrvale ka augustis peetavast Meistrite liiga finaalturniirist, kuhu PSG kvalifitseerus.

Meunier'd on viimase aasta jooksul seostatud tugevalt ka erinevate Inglismaa suurklubidega, võimalike kosilaste nimekirjast käisid läbi nii Arsenal, Manchester United kui ka Tottehnam Hotspur. Siiski sõlmis Meunier nelja-aastase lepingu, mis kehtib 2024. hooaja lõpuni, hoopis Dortmundiga.

Belgia paremkaitsja iseloomustas oma uut koduklubi nii: «Dortmundi Borussia mängib täpselt sellist jalgpalli, nagu mina tahan mängida: põnevat, ehtsat ja loomulikku. Borussia on tuntud enda entusiastlike fännide poolest. PSGga Signal Induna Parkil (Borussia kodustaadion -toim) mõjutas mu otsust. Tahan võita Dortmundiga tiitleid ja olen sama ambitsioonikas nagu Pariisi ja Brügge eest mängides.»

PSG särgis tegi Meunier sel hooajal kaasa 27 mängus, saades platsile 2157 minutiks. Prantsumaal mängimisest jäävad tal auhinnakappi kolm riigi meistritiitlit ning kolm karikasarjade trofeed. PSGga liitus belglane 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles