Jürgen Klopi abikaasal on Liverpooli edus oluline roll

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jürgen Klopp ja tema abikaasa Ulla.
Jürgen Klopp ja tema abikaasa Ulla. Foto: imago sportfotodienst / imago images / Martin Hoffmann

30 aastase pausi järel Liverpooli Inglismaa kõrgliiga tšempioniks tüürinud Jürgen Klopp võinuks aastaid tagasi hoopis Manchester Unitediga liituda.

2013. aastal otsustas Sir Alex Ferguson üliedukale teekonnale punkti panna. Ta oli veidi enam kui 26 aasta jooksul viinud Unitedi 13 Inglismaa meistritiitlini. Šotlane vajas väärilist asendust, kelleks võinuks vabalt olla Klopp.

«Tegin Klopiga Sky jaoks intervjuud ja ta ütles, et ta kaalus Unitedi peatreeneriks saamist. Aga tema naine arvas, et see pole õige otsus,» rääkis Liverpooli legend Phil Thompson Norra TV2-le. 

«Kui Liverpooli pakkumine tuli, siis kinnitas Klopi abikaasa, et võimalusest tuleks kinni haarata. Üsna kummaline, kuid tundub, et ta oligi selle võistkonna jaoks justkui loodud.»

Pärast säravat perioodi Dortmundi Borussigaga sai Klopist 2015. aasta sügisel Liverpooli pealik. Võistkonna ülesehitamine võttis aega, kuid iga hooajaga liiguti jõuliselt edasi. Mullu võideti Meistrite liiga, tänavu triumfeeriti Premier League´is.

Pole ilmselt liialdus, et eduloos on oma roll ka hea vaistuga abikaasal Ullal. Klopp kohtus temaga 2005. aastal Oktoberfestil, laulatus toimus juba mõned kuud hiljem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles