Manchester United pääses üle noatera karikasarja poolfinaali

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi mängumehed võiduväravat tähistamas.
Manchester Unitedi mängumehed võiduväravat tähistamas. Foto: CATHERINE IVILL/AFP

Inglismaa suurklubi Manchester United sõitis Inglismaa karikasarja veerandfinaalis külla Norwichi jalgpalliklubile. United sammus poolfinaali üle kivide ja kändude, sest vastastest saadi jagu alles pärast lisaaega.

FA karika esimeses veerandfinaalis nähti kohe tõelist põnevuslahingut. Kohalik meeskond Norwich näitas Manchester Unitedi vastu äärmiselt tugevat võitlusvaimu ja suutis kaotusseisust välja tulla ning kohtumine lisaajale viia.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega suutis United 51. minutil juhtima asuda. Laenulepinguga Manchesteris viibiv Odion Ighalo suutis ära kasutada Norwichi kaitsjate segaduse ja toimetas osavalt ühe puutega palli Tim Kruli selja taha.

Kui kõik näis Unitedi tahtmist mööda minevat, siis 75. minutil üllatas Norwichi keskväljamees Todd Cantwell Unitedi väravasuul seisnud Sergio Romerot ja lõi vägeva kauglöögiga seisuks 1:1.

Kodumeeskonna jaoks läks kohtumise lõpp väga keeruliseks, sest United muudkui ründas järjepanu. 89. minutil ei jäänud keskkaitsjal Timm Klosel Ighalo takistamisel muud üle kui punane kaart võtta. 

Kuigi Norwich jäi arvulisse vähemusse, siis jätkati meeleheitlikult võitlust. Kohtumine viidi lisaajale ja oldi lähedal ka penaltiseeriasse jõudmisele. Nende kahjuks nii ei läinud, sest 118. minutil lõi Harry Maguire õnnega pooleks võiduvärava ja viis Unitedi karikasarja poolfinaali.

Teised veerandfinaalid:

Leicester - Chelsea

Newcastle - Manchester City

Sheffield United - Arsenal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles