Kolm kuud tagasi Covid-19sse nakatunud NBA korvpallur pole viirusest täielikult taastunud

Postimees Sport
Copy
Rudy Gobert
Rudy Gobert Foto: Brian Rothmuller/ZUMAPRESS.com

Esimese NBA mängijana koroonaviirusesse haigestunud Rudy Gobert tõdes, et pole endiselt täiesti terve.

Utah Jazzi korvpalliklubi keskmängijal diagnoositi koroonaviirus 11. märtsil, mille järel peatati ka kogu unistuste korvpalliliiga tegevus. Gobert nakatas tõenäoliselt ka enda tiimikaaslaset Donovan Mitchelli, kellel diagnoositi koroonaviirus vahetult pärast keskmängijat.

Gobert sõnas L’Equipe'ile antud intervjuus, et ei ole kolme kuu järel endiselt täiesti terve. «Maitsemeel on taastunud, aga mu lõhnataju pole 100 protsenti. Tunnen lõhna, aga mitte kaugelt. Rääkisin spetsialistidega, kes ütlesid, et täielik taastumine võib võtta kuni aasta.

Siiski ei põdenud Gobert koroonat väga tõsiselt ning muid haigussümptomeid tal enam ei ole. Seega on NBA üheks paremaks kaitsemängijaks peetav prantslane valmis juulis algavates NBA play-offides taas väljakule naasma.

Enne koroonaviirusesse haigestumist paistis Gobert silma hoolimatu käitumisega. Kaks päeva enne nakatumist tegi ta pressikonverentsil viiruse üle nalja, käperdades mikrofone ja lauda. Hiljem palus prantslane enda käitumise pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles