Aava võimalikust MM-rallist Eestis: trass jääks ilmselt lühemaks (4)

BNS
Copy
Urmo Aava
Urmo Aava Foto: Sander Ilvest

Sel nädalal on kahtlemata enim kõneainet pakkunud võimalus, et Eesti saab septembrikuus korraldada ralli MM-etappi, edastas pühapäeval ETV uudistesaade «Aktuaalne kaamera».

Rally Estonia direktor Urmo Aava ütles intervjuus rahvusringhäälingule, et läbirääkimised ei ole veel lõppenud, kuid toimuvad kiirendatud tempos.

«Räägime läbi nii WRC promootori kui ka rahvusvahelise autospordiliiduga (FIA) ja proovime sealt saada parima võimaliku tulemuse Eesti riigi ja laiemalt Eesti autospordi ja Rally Estonia jaoks. Võib-olla kõrvaltseisjale tundub, et me meelega kuidagi venitame selle infoga – me absoluutselt ei venita! Tegelikult sellised läbirääkimised normaaltingimustes minu info põhjal vältavad pool aastat. Me ikkagi teeme väga kiirendatud tempos,» ütles Aava.

Aaava sõnul tehakse kõik selleks, et kõik läheks ilusti. Kui ralli juhtub, siis toimub ta traditsioonilises Rally Estonia piirkonnas ehk Tartu ja Lõuna-Eesti – Kanepi, Kambja, Otepää, Elva. Kindlasti laienetakse ka Tartu valla territooriumile.

«Sisu poolest kindlasti ilma mingite hinnaalandusteta, aga ilmselt võistlustrass jääb mõnevõrra lühemaks, sest näeme, et vägisi pingutada seda 300 km kokku ei ole mõistlik. Kindlasti oleks võimalik, aga see ei annaks meie arvates ei sõitjatele, ei promootorile ega FIA-le seda, mida tegelikult tahetakse,» ütles Aava.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles