F1 ekspert: Ferrarist lahkumine paneb Vetteli lendama

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: EDGAR SU/REUTERS/Scanpix

Vormel 1 sarja algus on koroonaviiruse pandeemia tõttu pikalt edasi lükkunud, kuid õhus leidub särinat juba enne punaste tulede kustumist. 

Viimastel aegade kuumim teema neljakordne maailmameister Sebastian Vetteli lahkumine Ferrarist hooja lõppedes. 2015. aastal Itaalia tiimiga liitunud sakslasega lepingut ei pikendatud. Spordisõbrad küsivad: milline näeb välja tema viimane hooaeg? 

«Kui aus olla, siis usun, et Vettel hakkab lendama,» sõnas Sky vormelispetsialist Martin Brundle. «Varasemalt on ta veidi tiimikorraldusi täitnud, ent nüüd pole tal mingit põhjust seda teha. Ta sõidab vaid enda tulemuse nimel.»

Mullu lõpetas Vettel üldarvestuses alles viiendana, kuid 32-aastast pilooti ei saa kindlasti maha kanda. Kiirus ja oskused on sakslasel olemas, tänavu saab ta pingevabalt võistelda. Tõsi, Ferrari mängib kaardid tõenäoliselt Charles Leclerc´i peale.

Tulevaks hooajaks Vettelil ühegi tiimiga lepingut pole. Kas tema karjääri on läbi? «Usun, et ta jääb F1-te,» märkis Brundle. «Iseasi, kas ta tahaks sõita näiteks Renault´s? Eks see paistab. Aga usun, et Vettel on endiselt võimas, ega pole kiirust kaotanud.»

Vormel 1 hooaeg algab sel nädalavahetusel Austrias Spielbergi ringrajal. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles